Private hjem

Vi arbejder med stor indlevelse for at kunne ramme netop jeres smag og kortlægge jeres behov. Diskretion er for os en selvfølge – det kræver tillid at åbne sit hjem og lade professionel ekspertise se med nye øjne på jeres hjem og rådgive jer om mulighederne for forbedringer.
Vi stiller spørgsmål bl.a. disse: Hvad glæder I jer mest/mindst over i boligen? Hvor opholder I jer mest/mindst? Hvordan er jeres hverdag? Har I ofte gæster? Er der børn – hvis ja, hvilken alder? Hvilke farver og hvilken stil gør jer glade? Og vi lytter til jeres ønsker og drømme og kommer med forslag – også nogle I slet ikke selv havde overvejet. Vi bringer nytænkning og løsninger på områder, hvor I mangler hjælp.

Vi har fokus på, at boligens farvevalg har stor indvirkning på atmosfære og trivsel, og derfor er valget af farver og nuancer i det enkelte rum baseret på flere aspekter:
– Hvilke aktiviteter foregår i rummet (ex. køkken, kontor)?
– Hvordan er rummet placeret (nord, syd, øst, vest)?
– Hvilke møbler og dekorationer, skal der harmoneres med?
Der skabes farveharmoni ved hjælp af maling, tæpper og jeres stil understreges med accessories: tæpper, lamper, puder, planter og kunst.

Vi kombinerer de effekter, I ønsker at bevare, med nyanskaffelser, der vil optimere boligen. En smuk sammensætning af nyt og gammelt giver en skønhed, dybde og et personligt udtryk, som vil være unikt, og som viser, hvem I er.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.