Tilbage til skrivebordet

Ferien er ved at være slut for de fleste, og mange skal tilbage til skrivebordet. Hvis du har en hjemmearbejdsplads, er en god indretning af dit kontor eller dit kontorhjørne noget, du ikke må ignorere. Her tilbringes mange timer, og det er vigtig, at du sidder ergonomisk korrekt, men også at det er et sted, hvor du har lyst til at opholde dig – bl.a. pga design og stil.

Vores valg af skrivebordslampe er faldet på Cloche som fremstår elegant og giver et perfekt lys til kontorarbejde. Den er fra Sebastian Wrong og købes gennem Hay.

Pato Collection fra Frecericia Furniture giver et væld af muligheder for at finde netop den stol med de ben og det betræk, som du kan li’. Her ses Pato Office, som også fås med hjul og/eller med armlæn.

langbergdesign.coms billede.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.