Glædelig jul 2017 – i rødt og grønt.

I år er det de traditionelle julefarver, der er i fokus: rødt og grønt. Så synes du, at din julepyntede stue virker lidt for traditionel – ja, så er du netop trendy.
Fotografierne viser to udvalgte juleborde fra Royal Copenhagens butik. Netop disse pyntede borde er eksempler på, at det i år handler om nostalgi – traditioner – varme og (familie)venskaber.
Langbergdesign vil benytte lejligheden til at ønske sine kunder og følgere en glædelig jul og et godt nytår. Tak for det, vi har delt med hinanden i det snart forgangne år – og på glædeligt gensyn i det nye år, hvor vi her på siden vil vise nyheder fra messer i ind- og udland.

langbergdesign.coms billede.

”Nøddeknækkerens juleeventyrlige bord” stylet af Anne Marie Vessel Schlüter, instruktør og underviser ved Den Kongelige Ballet.
Anne Maries julebord emmer af tradition i rødt og grønt med stjerner, engle, trommer og julestokke. Spisestellet er ”Stjerne Riflet Jul” fra Royal Copenhagen.

langbergdesign.coms billede.

“All that Jazz and Love” stylet af Femke Mølbach Slot, solist ved Den Kongelige Ballet.
Femkes julebord er holdt i grønt, hvidt og gyldent. Hendes scenografi skaber en atmosfære af glamour fra 1940’erne samtidig med, at hun fremviser et trendy islæt af velour og dybe, varme nuancer på vægge, gulv og gardiner. Der er dækket op med det poetiske og romantiske stel ”Flora” fra Royal Copenhagen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.