Køkken tendenser.

Svane Køkken er på banen med model RAW i egefinér. Det afspejler tydeligt den retning, som køkkendesign bevæger sig: mørkere nuancer i gennemtænkte løsninger, som signalerer hygge og varme – en hule at komme hjem til.
Vi forbinder oftest den nordiske stil med de lyse toner, men netop egetræet gør, at den nordiske kvalitet stadig er i højsædet her.
Når man indretter i og omkring et mørkt køkken, skabes et eksklusivt look ved brug af velour i de nu fremherskende farver: dybe grønne, blå og lilla nuancer – og med dekorationer i glas og keramik/porcelæn i de samme farver. Stilen understreges med messing og guld.
Et mere råt og naturligt look fås ved brug af duge, viskestykker og servietter i hør samt med sten og keramik i jordfarver.
Tvis Køkkener har også et nyt, smukt egetræskøkken med et lysere look. Stadig er det eksklusivitet, som køkkenet udtrykker. Et godt valg, når man ønsker et hjem kendetegnet ved det klassiske, lyse og lette.

langbergdesign.coms billede.

PR foto.

langbergdesign.coms billede.

Foto: Iben og Niels Ahlberg.

langbergdesign.coms billede.

PR foto.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.