Ægget, Svanen…

…og Dråben fejres hos Fritz Hansen i anledning af 60 året for Arne Jacobsens designs.
Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand, grundlagt i Danmark i 1872 med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør.
Danske Lightyears har været en del af Republic of Fritz Hansen siden 2015. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende designere og arkitekter. De moderne lamper forener tradition med innovation og fortsætter Fritz Hansens værdsatte metoder for udsøgt håndværk, kvalitet og tidløst design.
Vi oplevede Fritz Hansens stand på Stockholm Furniture Fair, februar 2018, og vi mener, at det var en af de mest indbydende og inspirerende på messen.

langbergdesign.coms billede.

Ægget and Svanen. The Egg and The Swan.

langbergdesign.coms billede.

7’eren drejestol – Series 7 Swivel chair.

langbergdesign.coms billede.

Moodboard/Gryden – Moodboard/The Pot.

langbergdesign.coms billede.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.