Vi elsker danske design klassikere, men…

…det ville være en skam ikke at huske på de italienske. Vi oplever, at vores kunder gerne vil have nytænkning i indretningen, uden dog at gå på kompromis med stil og kvalitet. Design fra Italien og Danmark går godt i spænd, da der er tradition for det enkle og stilrene i begge lande. Her vil vi gøre opmærksom på serien, VV Cinquanta Floor, -Wall, -Twin og -Suspension designet i 1951 af Vittoriano Viganó. Italiensk design er præget af stilren elegance, og disse lamper har ligeledes alsidige funktionsmuligheder, hvilket det moderne menneske sætter pris på. I hjemmet skaber vi nu flere ”rum” i rummet, f.eks. kontorhjørne, legehjørne og et lille samtalehjørne med komfortable stole og sidetables. Disse opholdsområder kræver individuel belysning, som dog med de rette lamper kan forbindes med hinanden. Hele denne lampekollektion produceres i Italien, og forhandles i Danmark. Lamperne forhandles af Alessandro Sarfatti, som bor i København og har hjemmesiden Astep.design. Alessandro er tredje generation af prisbelønnede italienske designere.