Vi elsker danske design klassikere, men…

…det ville være en skam ikke at huske på de italienske. Vi oplever, at vores kunder gerne vil have nytænkning i indretningen, uden dog at gå på kompromis med stil og kvalitet. Design fra Italien og Danmark går godt i spænd, da der er tradition for det enkle og stilrene i begge lande. Her vil vi gøre opmærksom på serien, VV Cinquanta Floor, -Wall, -Twin og -Suspension designet i 1951 af Vittoriano Viganó. Italiensk design er præget af stilren elegance, og disse lamper har ligeledes alsidige funktionsmuligheder, hvilket det moderne menneske sætter pris på. I hjemmet skaber vi nu flere ”rum” i rummet, f.eks. kontorhjørne, legehjørne og et lille samtalehjørne med komfortable stole og sidetables. Disse opholdsområder kræver individuel belysning, som dog med de rette lamper kan forbindes med hinanden. Hele denne lampekollektion produceres i Italien, og forhandles i Danmark. Lamperne forhandles af Alessandro Sarfatti, som bor i København og har hjemmesiden Astep.design. Alessandro er tredje generation af prisbelønnede italienske designere.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.