Find velvære i badeværelset

Det er en dejlig opgave at indrette et badeværelse, da der er mange muligheder for at give det et personligt præg. Det at udnytte pladsen i rummet bedst muligt er en spændende udfordring. Hermed lidt om trends og tendenser på området. Back to nature Ligesom der generelt er fokus på natur og miljø, er indretningen af badeværelset også præget af naturlige materialer og rustikke løsninger. Især ser vi badeværelsesborde og -skabe i træ fremstå med sit naturlige udtryk. Bruseafdelingen ses oftest med natursten som granit og marmor. Ønskes en spa- og luksus stemning, er marmor det helt rigtige. Fliser skaber blikfang og stemning, og farven akvamarin, havgrøn, er meget brugt lige nu. Armaturet er stort – og hvis stilen tillader det – nostalgisk. Håndvaskens størrelse skal vælges, så den passer til rummets størrelse – stor og firkantet eller lille og rund. Belysningen er blevet mere dæmpet og hyggelig, så køb et forstørrelsesspejl med indbygget lys til de funktioner, der kræver spotlys. Pynt med duftpinde, marmorkrukker og planter, og brug håndklæder i naturfarvet hør eller bomuld.

Det betaler sig altid at få hjælp til professionel rådgivning.

Fotos er fra Garde Hvalsøe, SkabRum og Københavns Møbelsnedkeri.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.