Stil hos Sanders.

Vel er Alexander Kølpins nyåbnede ”Sanders” et hotel, men atmosfæren er absolut hjemlig. Vi blev budt velkommen foran hotellet, og indenfor blev vi tilbudt en sofaplads i ”The Living Room”, hvor vi i fred og ro kunne nyde kaffen, der blev serveret af et yderst serviceminded personale. Lokalerne er eksklusivt og smagfuldt indrettet ned til mindste detalje. Ejerens ønske er, at stedet skal fungere som et hjem mere end et egentligt hotel. Og det er lykkedes. Lyset er varmt og dæmpet, farverne varme, dybe og mættede. Interiøret i høj kvalitet og sammensat, som et hjem kunne være det. Elegance, kreativitet er andre ord, som passer på stedet. En rammende betegnelse for stilretningen ville være tyvernes/tredivernes kolonistil.
Hotellets hyggelige indretning og den hjertevarme betjening er blandt årsagerne til, at vi vil være tilbagevendende gæster.

langbergdesign.coms billede.

langbergdesign.coms billede.

langbergdesign.coms billede.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.