C / RO COPENHAGEN

Besøget hos designer Camilla Rosén gav et kig ud på jule-pyntede Nyhavn, men mere interessant var det at vende blikket den anden vej og møde den dygtige designer og studere hendes seneste værker i det skønne showroom: Nyhavn 8.
Camilla skaber møbler med dobbeltfunktion: de kan anvendes både inde og ude. Det harmonerer med danskernes nye livsstil, hvor vi taler om indretning af både ude- og inderum; nu indbefatter terrassen ofte både køkken og loungeområde. Desuden er ’Small living’ en tendens, som gør Camillas ’In and Outdoor Living’ møbler til en absolut fuldtræffer. Der er fokus på at holde igen med klodens begrænsede ressourcer, og det producerede skal kunne holde længere, hvad både kvalitet og funktionalitet angår. Alle Camilla Roséns møbler er håndlavet i Sverige af genbrugsstål.
Camilla Rosén er uddannet indretningsarkitekt og har mere end 13 års erfaring i både ind- og udland.

langbergdesign.coms billede.

langbergdesign.coms billede.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.