Forårsnyt til hjemmet

At skabe fornyelse i boligen behøver ikke at være dyrt. De små ting, som gør en stor forskel, er værd at give lidt opmærksomhed. Er der brug for udskiftning at større ting, er det klogt at forhøre sig hos professionelle. Der kommer hele tiden nyt design til boligindretningen, så med lidt hjælp kan dit hjem få et nutidigt udtryk, uden at gå på kompromis med den stil, som allerede er i huset.

Kig på følgende rum i dit hjem og se, hvor du har lyst til forandring:
Badeværelse: rundt spejl (med lys) og håndklæder i moderne farver.
Køkken: nye potter med krydderurter og kønne viskestykker.
Stue: nye store planter i keramik krukker og et par nye puder i friske farver.
Soveværelse: en plante, som renser luften, et lille sengebord med en fin lampe og et par knager.
Entre: tæppeløber i hele gangens længde, rundt spejl og grønne planter.
Og sidst men ikke mindst: overvej at male en enkelt væg – det vil skabe en helt ny atmosfære i rummet.

Ønsker du hjælp til valg af farver og nyanskaffelser, er du velkommen til at kontakte os på info@langbergdesign.com. Det eneste, du behøver gøre, er at sende digitale fotos af det rum, der skal fornyes. Herefter modtager du et indretningsforslag med et udvalg af design og farver, som passer til netop dit hjem. Denne rådgivning koster kr. 800 pr. rum.

Foto: Dansani. Corona spejl med lys. Diam. 75 cm.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.