Det nyeste skud på stammen

I 2018 lancerede Royal Copenhagen et nyt stel – ”Blomst”, som hurtigt viste sig at falde i god jord hos kunderne. Siden er der designet flere nye blomstermotiver og senest den yndige dorothealilje, som passer perfekt til denne årstid. Dorothealiljen minder om vintergækker, men har større kronblade og lidt kraftigere blade, men dens første spirer kommer også snart op af jorden – side om side med vintergækker.

Alfabetkrus
Endnu et oplagt julegaveønske fra Royal Copenhagen er de smukke Alfabetkrus, som nu snart er fuldtallige hvad angår bogstaverne i det danske alfabet. De første alfabetkrus blev malet i 2014 og vi følger spændt i hvilken rækkefølge bogstaverne popper op på de nye krus, som kontinuerligt kommer i handlen. I år blev de første matchende Alfabet tallerkener designet. De er ideelle til morgenmad, desserter eller små snacks og fås pt med følgende bogstaver: A,H,K,M,N,R,S,T,Y.
Krusene er inspireret efter Royal Copenhagens første stel, Musselmalet Riflet fra 1775 og formgivet efter højhankskoppen fra 1884.

Foto: Den hollandske designer Wouter Dolks skitser til Royal Copenhagens stel ”Blomst”, hvortil der kontinuerligt kommer nye blomstermotiver.
Foto credit: Royal Copenhagen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.